Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Μονάδα Οικονομικής & Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης

"SUB4: Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας"- Ενημέρωση υποβολής πρότασης

Για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Έργου «SUB4: Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας», με βάση το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι «Δικαιολογητικά υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης» (σελ 44 της πρόσκλησης), απαιτείται απόφαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης για:

Α) Δράση Ι

1) την έγκριση υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης, και 2) τον ορισμό ενός/μίας Μεταδιδάκτορα ως Επιστημονικό/ή Υπεύθυνο/η του έργου (Ε.Υ).

Β) Δράση ΙΙ

1) την έγκριση υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης, 2) την έγκριση του Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ των συνεργαζόμενων ΑΕΙ, 3) τον ορισμό του Συντονιστή Έργου (στην περίπτωση που ο ΕΛΚΕΠΚ είναι ο Συντονιστής Φορέας) και 4) τον ορισμό Ε.Υ του έργου για το Πανεπιστήμιο Κρήτης/ΕΛΚΕ.

Διευκρινίζεται ότι ο Συντονιστής του έργου είναι φυσικό πρόσωπο που ανήκει στην ομάδα έργου της πρότασης και επίσης ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του Πανεπιστημίου. Είναι δε δυνατόν να ταυτίζεται με τον Ε.Υ.

Η υποβολή των προτάσεων (Αιτήσεων Χρηματοδότησης), γίνεται στο Πληροφοριακό Σύστημα του Έργου «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας» (https://trustyourstars.minedu.gov.gr), από 1) τον/την Μεταδιδάτορα/ Ε.Υ για τη Δράση Ι και 2)τον Συντονιστή Έργου για τη Δράση ΙΙ. Για το λόγο αυτό απαιτείται να αποκτήσουν ατομικό κωδικό πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα..

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν πρόταση τόσο για τη Δράση Ι όσο και για τη Δράση ΙΙ, θα χρειαστεί να προσκομίσουν στην ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ, τα παρακάτω έγγραφα/έντυπα ως εξής:

Α) Μέχρι τις 13/5/2024, προκειμένου το θέμα να ενταχθεί στην ΗΔ της Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών στις 20/5/2024, ή

Β) Μέχρι τις 27/5/2024, προκειμένου το θέμα να ενταχθεί στην ΗΔ της Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών στις 3/6/2024.

Απαραίτητα έγγραφα/έντυπα:

Α) Δράση Ι

1) Κατάλληλα συμπληρωμένη την εισήγηση του Ε.Υ. σε επιστολόχαρτο του Τμήματος/Σχολής.

2) Απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος/Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με την οποία ο/η Μεταδιδάκτορας/Ε.Υ έχει ήδη λάβει τον τίτλο του/της μεταδιδάκτορα ερευνητή/τριας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 174 του Ν.4957/2022. Ή Βεβαίωση του Προέδρου/Κοσμήτορα του Τμήματος/Σχολής, ότι ο/η Μεταδιδάκτορας/Ε.Υ σε μελλοντική Συνέλευση του Τμήματος/Σχολής θα λάβει τον τίτλο του/της μεταδιδάκτορα ερευνητή/τριας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 174 του Ν.4957/2022.

3) Το έντυπο Ε0 του ΕΛΚΕ, συνοδευόμενο από το αρχείο excel (Έντυπο Ανάλυσης Κόστους - EAK).

Β) Δράση ΙΙ

1) Κατάλληλα συμπληρωμένη εισήγηση του Ε.Υ. για την περίπτωση που ο ΕΛΚΕΠΚ είναι Συντονιστής ή Συνεργαζόμενος Φορέας, σε επιστολόχαρτο του Τμήματος/Σχολής.

2) Κατάλληλα συμπληρωμένο το Σχέδιο Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ των Α.Ε.Ι της σύμπραξης.

3) Το Έντυπο Ε0 του ΕΛΚΕ, συνοδευόμενο από το συνημμένο αρχείο excel (Έντυπο Ανάλυσης Κόστους-ΕΑΚ) με τον προϋπολογισμό του αντιστοιχεί 1) στην Σύμπραξη των ΑΕΙ σε περίπτωση που ο ΕΛΚΕΠΚ είναι Συντονιστής Φορέας, 2) μόνο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στην περίπτωση που ο ΕΛΚΕΠΚ είναι Συνεργαζόμενος Φορέας της Σύμπραξης.

Για ερωτήσεις/ διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στη ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ ( Μάγδα Μυσιρλή- τηλ 283107(7950), misirli@uoc.gr και Νίκος Αγογλωσσάκης- τηλ 2810393428 (3428), agoglossakis@uoc.gr).

Λίστα ανακοινώσεων

ΑναρτήθηκεΠαρασκευή, 26 Απριλίου 2024

στην κατηγορίαΠροκηρύξεις Προγραμμάτων

  Αποστολή ανακοίνωσης

Ε.Σ.Π.Α. 2021-2027 Διαύγεια Ε.Κ.Τ. Erasmus+ Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020 Ευρωπαϊκή Ένωση Euraxess Horizon 2020